Sidan innehåller annonslänkar
Ginger Ray

Bröllop Inbjudningskort Scratch

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Bröllop Inbjudningskort Scratch online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bröllop Inbjudningskort Scratch i kategorin Kort här hos oss.

Produktinformation

Förvandla inbjudningskorten till en rolig aktivitet med hjälp av några roliga scratch stickers. Bakom klistermärkena döljer sig bröllopsdatumet - och det är upp till? .

Grafikkort

Ett grafikkort är ett gränssnitt i datorsystem som tolkar och bearbetar en dators binära information till en videosignal som kan visas på en bildskärm. Moderna grafikkort, som sådana som används för bildbehandling, CAD och datorspel, utför ofta mycket av arbetet med att konstruera den slutgiltiga bilden som syns på skärmen.

Från kunskapsbanken

Bröllop

Ett bröllop är en vigsel och den tillhörande festen för att symbolisera att ett par ingått ett äktenskap. Ordet bröllop kommer av fornsvenskans bruþlöp, alltså ’brudlopp’. Brudloppet var beteckningen på det följe som ledsagade bruden från brudens hem där fästningen skett och det nya hemmet. Bröllopet föregås ibland av en förlovning eller trolovning. I Sverige kan, om minst en av kontrahenterna är medlem i Svenska kyrkan, bröllopet föregås av lysning i den/de församlingar de tillhör.