Sidan innehåller annonslänkar

1-årskalas Kit Silver


Jämför produkt 1-årskalas Kit Silver online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 1-årskalas Kit Silver i kategorin Kort här hos oss.

Produktinformation

Tänk vad skönt, här får du allt du behöver för att kunna pynta riktigt fint till 1-årskalaset. Glöm inte bort att ta en massa härliga foton på kalaset!1-årskalas?

Grafikkort

Ett grafikkort är ett gränssnitt i datorsystem som tolkar och bearbetar en dators binära information till en videosignal som kan visas på en bildskärm. Moderna grafikkort, som sådana som används för bildbehandling, CAD och datorspel, utför ofta mycket av arbetet med att konstruera den slutgiltiga bilden som syns på skärmen.

Se gärna också

Inbjudningskort Fjäril - 8-pack

Är det dags att skicka ut vackra inbjudningskort till det kommande kalaset? Eller kanske ska du "fatta pennan och skriva" som man skrev i Kamrat Posten när det var dags att fiska efter nya brevvänner!?

Läs mer

Från kunskapsbanken

Homekit

Homekit, i marknadsföringssyfte skrivet HomeKit, är en programvara från Apple som låter användarna konfigurera, kommunicera med och styra smarta hushållsapparater med Apple-enheter. Genom att utforma rum, föremål och åtgärder i Homekit-tjänsten kan användare aktivera automatiska åtgärder i huset genom ett enkelt röstkommando till Siri eller via appen Hem.Homekit använder Bluetooth- och Wi-Fi-protokoll. Tillverkare av Homekit-aktiverade enheter är skyldiga att registrera sig i Apples MFI-program, och initialt var alla Homekit-baserade produkter skyldiga att inkludera en krypteringsprocessor. Det senare kravet ändrades senare i IOS 11, vilket gav stöd för programvarubaserad autentisering. Utrustning tillverkad utan Homekit-stöd kan aktiveras för användning via en "gateway"-produkt, en brygga som ansluter dessa enheter till Homekit-tjänsten.Homekit konkurrerar främst med smarta hemstandarder från Amazon och Google. Från och med oktober 2019 listar Apple 450 enheter som är kompatibla med Homekit, jämfört med 10 000 för Google och 85 000 för Amazon.

Silver

Silver (Ag, från latinets argentum, som också betyder "pengar") är ett metalliskt grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller, och gruppen myntmetaller. Metallen används ofta till smycken. Det används också som elektrisk ledare där mycket höga krav på låg resistans krävs, exempelvis till inneslutning av supraledande material i de största elektromagneterna. Tanken är att om kylningen av supraledaren fallerar så att supraledningen upphör, så ska de mycket stora strömmar det är frågan om kunna gå genom silvret istället utan att ge så höga temperaturer att ledarna smälter. Detta eftersom silver har den lägsta resistansen av alla icke-supraledande ämnen vid tänkbara temperaturer. Silver har också en mycket hög värmeledningsförmåga. Silver är godkänt som färgämne i livsmedel, med E-nummer E 174. Silver är idag (24 juni 2014) värt cirka 4,56 kr/g, eller 21,12 $/oz. En oz (troy ounce), som ädelmetaller ofta mäts i, är 31,103 476 8 g.