Sidan innehåller annonslänkar

iiglo Lådsektion Apoc

Beställ iiglo Lådsektion Apoc på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten iiglo Lådsektion Apoc inom kategorin Kontorsutrustning.

Produktinformation

Lådsektion ApocGe papper, häftklamrar och pennor ett nytt hem med denna praktiska lådsektion!iiglo lådsektion finns i vitlackerad metall med tre lådor och låter dig låsa den översta lådan Lådsektionen passar perfekt som en förlängning av Apoc-skrivbordet.Lås och nyckel ingår.Produkten har två års garanti. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

iiglo Akustisk Panel 162x60 cm - Grå -54%

Ljuddämpande fristående skiljevägg 162x60cmMaximerar din arbetsyta. Minimerar distraktioner. Perfekt för hemmakontoret eller kontorslandskap.Fristående skiljeväggar kan användas på olika sätt, för att minimera distraktioner och skapa ett privat område i ett öppet kontorslandskap. Skiljeväggen kan användas som rumsdelare eller som en extra avskärmningslösning i en hektisk miljö. Skiljeväggen tillverkas av miljövänligt, återvunnet polyesterfibermaterial. Skiljeväggen absorberar upp till 85 % av omgivningens ljud, vilket bidrar till att minska bullret från telefonsamtal, kopieringsmaskiner och andra störningar som kan uppstå i öppna miljöer. Den ljuddämpande skiljeväggen kommer med fötter så att den enkelt kan flyttas vid behov. iiglos ljuddämpande skiljevägg är en rimlig investering för dynamiska kontorsmiljöer som ständigt förändras.Egenskaper• Snygg och funktionell: Erbjuder bättre avskärmning i kontorslandskap (perfekt för kontor, callcenters och läsesalar i skolor och bibliotek)• Ljuddämpning: Absorberar upp till 85 % av ljudet, vilket skapar en lugnare arbetsplats som ger ökad produktivitet• Dubbelsidigt material som kan användas med stift: Perfekt för foton, anteckningar eller skrivbordstillbehör

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023