Sidan innehåller annonslänkar

iiglo Lådsektion Apoc

Beställ iiglo Lådsektion Apoc på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten iiglo Lådsektion Apoc inom kategorin Kontorsutrustning.

Produktinformation

Lådsektion ApocGe papper, häftklamrar och pennor ett nytt hem med denna praktiska lådsektion!iiglo lådsektion finns i vitlackerad metall med tre lådor och låter dig låsa den översta lådan Lådsektionen passar perfekt som en förlängning av Apoc-skrivbordet.Lås och nyckel ingår.Produkten har två års garanti. .

Se gärna också

iiglo Gelpad Handledsstöd - 44,5 x 9cm

Många timmar framför skärm och tangentbord ökar risken för förslitningsskador, tendonit och musarm. Med iiglos ergonomiskt utformade handledsstöd minskar risken för belastningsskador.Korrekt arbetsposition - mindre belastningHandledsstödet är gelfyllt och ger bra stöd för handen och handleden. Det minskar och fördelar belastningen på armarna och ger dig en mer bekväm och korrekt arbetsposition, vilket minskar risken för statiska belastningsskador.Halksäkertiiglo gelkudde är 2 cm hög och täckt med tyg som känns behagligt mot handleden. Undersidan är täckt med en gummibeläggning som ger god beständighet och säkerställer att gelkudden håller sig på plats. Avlägsna plasten från undersidan och placera handledsstödet på plats. Skulle det samlas damm och smuts under gelkudden, kan den enkelt rengöras med milt tvålvatten för att få tillbaka de halksäkra egenskaperna.• Undersidan är gummerad och ger bra motstånd så att gelkudden håller sig på plats under användning.• iiglo gelpad ger bra stöd för handen och handleden, och minskar risken för belastningsskador.• Handledsstödet är 44,5 cm lång och 9 cm bred.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kontorsutrustning

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Router

Router från Linksys

Se alla produkter
Stationär dator

Stationär dator från Webhallen

Se alla produkter
Smarta lås

Smarta lås från Yale

Se alla produkter
Smartklocka

Smartklocka från GARMIN

Se alla produkter