Brother VC500W - Etikettskrivare i färg

Beställ Brother VC500W - Etikettskrivare i färg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Brother VC500W - Etikettskrivare i färg inom kategorin Kontorsutrustning.

Produktinformation

Brother VC500WZ1Brother"s första kompakta etikettskrivare för färgutskrifter är en revolutionerande produkt på skrivarmarknaden. För första gången någonsin kan du skapa och skriva ut etiketter i valfria färgkombinationer.

Perfekt för färgkodning av filer, dokument och arkivmappar.Lägg till bilder i fotokvalitet så som företagslogotyper eller personal- och besöksfotografier på passerkort.Anslut enkelt Brother VC-500W till din PC eller Mac trådlöst eller via USB.Använd den kostnadsfria designprogramvaran P-touch Editor eller appen Brother Color Label Editor via din Apple eller Android-enhet för att skapa och skriva ut etiketter i färg.Skriv ut etiketter från 9 mm upp till 50 mmAnvänder ZINK® Zero-Ink® Printing Technology för att skapa etiketter i färg, utan att behöva använda bläck!Kompatibel med PC och Mac (via USB) och smartphones/surfplattor (via Wi-Fi)Kompakt design som lätt passar in på skrivbordetInbyggd kniv för att enkelt skapa etiketter i önskad längdOlika etikettbredderEtiketter finns tillgängliga i bredderna 9,12,19,25 och 50 mm för maximal flexibilitet Trots sin kompakta storlek är varje etikettrulle 5 meter lång, tillräckligt långt för att klara även de mest krävande märkningsuppgifterna.Skriv ut från PC och MacAnslut till din dator med USB för att sedan designa och skriva ut etiketter i färg från redigeringsprogrammet Brother P-touch Editor.

Produkter från kända varumärken
Inomhusklimat

Inomhusklimat från Coway

Se alla produkter
SSD

SSD från Kingston

Se alla produkter
Philips Hue

Philips Hue från Philips Lighting

Se alla produkter
Smarta lås

Smarta lås från Yale

Se alla produkter