Aarke INT Bundle C3 Polerat Stål + Aarke PET-flaska

Jämför produkt Aarke INT Bundle C3 Polerat Stål + Aarke PET-flaska online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aarke INT Bundle C3 Polerat Stål + Aarke PET-flaska i kategorin Kolsyremaskiner här hos oss.

Produktinformation

Aarke INT Bundle C3 Polerat Stål + Aarke PET-flaska• Premium hushållsprodukter för dagligt bruk• Helt i rostfritt stål• Den smäckraste kolsyremaskinen på marknaden• Unikt säkerhetssystem• Passar alla kolsyrepatroner från alla större märkenDet har aldrig varit vackrare att göra kolsyrat vatten hemma. Konstruerad helt i metall.

Aarke vattenkolsyremaskin är smäckrare och elegantare jämfört med andra liknande produkter på marknaden. Den är gjord i vackert polerat rostfritt stål eller som mattsvart och passar med alla kolsyrepatroner på marknaden.Inkluderat i förpackningen• Carbonator 3• 2x PET-flaska• Droppbricka• Rengöringstrasa .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kolsyremaskiner från andra varumärken

Upp till 17% rabatt
Skare Soda Maker 2 - Ice

Kolsyremaskiner från Skare

Visa produkter inom Kolsyremaskiner från Skare.
Upp till 35% rabatt
Aarke Carbonator 3 - Vit

Kolsyremaskiner från Aarke

Här har vi samlat Kolsyremaskiner från Aarke.
Upp till 10% rabatt
MySoda Ruby - White

Kolsyremaskiner från MySoda

Utforska allt inom Kolsyremaskiner från MySoda.
Sodastream Duo - Vit

Kolsyremaskiner från SodaStream

Visa produkter inom Kolsyremaskiner från SodaStream.

Se gärna också

Sodastream Terra - Vit

Soastream Terra™SodaStream Terras kompakta design gör att du kan njuta av färskt bubbelvatten med bara en knapptryckning - var du än är!- Diskmaskinssäker flaska som är lätt att underhålla.- Snap-lock gör det enkelt att sätta in flaskan utan att behöva skruva- Quick Connect-fäste till kolsyrecylindern - du behöver inte skruva på- Manuell kolsyremaskin - el behövs inte- Du väljer själv kolsyrehalten- Inklusive kolsyrecylinder för upp till 60 liter bubbelvattenTa ditt bubbelvatten till en ny nivå med den snygga, svarta Terra™-modellen!Den manuella kolsyremaskinen fungerar utan ström, och du kan enkelt tillsätta exakt den mängd bubblor du vill ha.Och det bästa av allt? Kolsyremaskinen har en snäpplåsfunktion som gör att du enkelt kan sätta in flaskan utan att behöva skruva på den.Allt du behöver göra är att klicka på flaskan på plats. Sedan är det bara att njuta av den uppfriskande drycken.TerraTack vare Quick Connect, en patentsökt teknologi för snabb och enkel insättning av cylindern, är även kolsyrecylindrarna lätta att installera.Terra™ kolsyremaskin kommer med en praktisk kolsyrecylinder, så att du direkt kan njuta av en bubblande dryck.Du får även en maskintvättbar flaska. Denna är inte bara superlätt att rengöra utan är också UV-skyddad.SodaStream är ett miljövänligt alternativ till bubbelvatten och läsk från butiken.En SodaStream kan spara upp till 1000 engångsplastflaskor och -burkar genom att använda återanvändbara flaskor.På så sätt bidrar du till att värna om miljön, du slipper bära hem tunga flaskor från butiken och du slipper förvara och återvinna tomma flaskor och burkar.Maskinen kommer med två års garanti.Förpackningen inkluderar:• Terra™ kolsyremaskin• 425 g kolsyrecylinder med Quick Connect• 1L diskmaskinsäker säkringsflaska • Bruksanvisning + garanti

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023