Sidan innehåller annonslänkar

Aarke Carbonator 3 - Koppar

Beställ Aarke Carbonator 3 - Koppar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aarke Carbonator 3 - Koppar inom kategorin Kolsyremaskiner.

Produktinformation

Aarke Carbonator 3 är den första i sitt slag – en minimalistisk kolsyremaskin i tidlös design med en kropp helt i stål. Kommer i blänkande koppar.

Aarke har ersatt plasten med högkvalitativa och hållbara material och i kombination med unik konstruktion och design skapat en kolsyremaskin som kommer förhöja och förenkla din vardag en lång tid framöver. Den tredje generationen av vår kolsyremaskin har ett uppdaterat, inkapslat säkerhetsventilsystem och ett nytt CNC-fräst precisionsmunstycke i rostfritt stål.Gör så här Fyll flaskan med vatten till markeringen och fäst i maskinen.

Tryck ned spaken och kolsyra ditt vatten tills du hör ett surrande ljud, samtidigt som trycket släpps från flaskan. Skruva loss flaskan från maskinen – klart!*Var god observera att kolsyrepatron ej ingår.• Premium hushållsprodukter för dagligt bruk• Helt i rostfritt stål• Den smäckraste kolsyremaskinen på marknaden• Unikt säkerhetssystem• Passar alla kolsyrepatroner från alla större märkenDesign med kvalitet i fokusAarkes Carbonator 3 är designad för att tåla både ögats slitage och dagligt användande

Dess unika grundkonstruktion i rostfritt stål är en lika funktionell som estetisk stomme som sedan anpassats med en rad olika ytskikt för att passa perfekt i ditt hem, oavsett stil.Perfekta bubblor på 10 sekunder eller mindreAtt kolsyra vatten i hemmet har aldrig varit så snyggt. Carbonator 3 är designad inifrån och ut för att vara den mest kompakta kolsyremaskinen.Varje beståndsdel har ett syfteCarbonator 3 kombinerar form och funktion in i minsta detalj.

Se även andra produkter från Kolsyremaskiner

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Smartklocka

Smartklocka från GARMIN

Se alla produkter
Personvård

Personvård från Braun

Se alla produkter
Tandvård

Tandvård från Oral-B

Se alla produkter
SSD

SSD från Kingston

Se alla produkter