Produkter från Kola

14 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Kola? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Kola. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Kola så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Kola

Hitta produkter inom kategorin Kola till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Kola.

Kola, på finlandssvenska tjinuski eller kinuski, är ett slags godis med seg konsistens. Det kokas på socker och (oftast) någon mejeriprodukt. Ordet kola kommer av att extrakt av kolanöt ursprungligen tillsattes i kolakaramellerna eller kolorna (som även senare i tid verkar vara annorlunda mot dagens kolor genom att innehålla choklad eller kakao). Tjinuski och kinuski, som också kan syfta på kolakräm eller kolasås, kommer av ryskans tjanusjki, som betyder kola eller knäck.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Vaniljfudge Lösvikt i Burk - 2 kg