FoodSaver Vakuumförpackare Flow FFS006X

Jämför produkt FoodSaver Vakuumförpackare Flow FFS006X online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten FoodSaver Vakuumförpackare Flow FFS006X i kategorin Köksmaskiner här hos oss.

Produktinformation

FoodSaver Flow är en högpresterande och snabb vakuumpackare med jägaren, hobbykocken och matentusiasten i åtanke. Bevara säsongens dofter och smaker i en lufttät vakuumförsegling som håller maten fräsch upp till fem gånger längre i frysen.

Med en inbyggd rullförvaring och en integrerad skäranordning är det enkelt att anpassa påsens storlek efter innehållet.FoodSaver Flow har 4 förseglings lägen; med eller utan vakuum, ett läge för mat med mycket vätska, samt ett marineringsläge där sekvenskombinationer av vakuumpuls används för att uppnå bästa möjliga smakinfusion. En extra bred förslutningsremsa ger vakuumförpackaren mer styrka och högre kapacitet vid professionell användning.Startkit medföljer3st.

0,94L-påsar, 2st. 3,78L-påsar, 3st.

FoodSaver zip-påsar, 1st. plastrulle 28 cm x 3 m.- Inbyggd förvaring av plastrullar- Integrerad skäranordning- Pulsfunktion för större precision- Extra snabb påstillverkning- Marineringsläge för snabb smakinfusion- 4 olika förseglingslägen- Alltid 2 års garanti .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Köksmaskiner från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
Philips Matberedare HR7776/90

Köksmaskiner från Philips

Utforska allt inom Köksmaskiner från Philips.
Upp till 25% rabatt
Wilfa Airfryer Crispier 5.5 - Svart

Köksmaskiner från Wilfa

Här har vi samlat Köksmaskiner från Wilfa.
Cosori Premium 5,5L - Svart

Köksmaskiner från Cosori

Utforska allt inom Köksmaskiner från Cosori.
Nedis ismaskin KAIC100FWT

Köksmaskiner från Nedis

Missa inga bra priser på Köksmaskiner från Nedis.
Andersson AFR 2.5 Airfryer

Köksmaskiner från Andersson

Utforska allt inom Köksmaskiner från Andersson.
Anova Precision® Cooker - Sous Vide

Köksmaskiner från Anova

Visa produkter inom Köksmaskiner från Anova.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023