Knappcell

2 Produkter
I kategorin Knappcell finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Knappcell så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Sortera

Knappcell

Hitta produkter inom kategorin Knappcell till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Knappcell.

En knappcell är ett batteri som liknar en knapp, tillverkat i metall. Dessa batterier finns i ur, fjärrmanöverdon, bilnycklar (centrallåset), räknedosor och en mängd andra saker. Ibland kostar utbytesknappcellen mer, eller lika mycket, i inköp som den ursprungliga produkten. Det kan innebära ett problem, konsumenten byter inte batteriet utan köper en helt ny enhet och kastar den gamla. I ett sådant fall bör man plocka ut battericellen, och returnera den för återvinning, innan man slänger den gamla enheten.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
GP Knappcellsbatteri CR 2032-C1 Lithium (3V)