Sidan innehåller annonslänkar
Leg Avenue Europe

Underkjol med Volanger Deluxe - Mint

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En underkjol är perfekt om du vill ge din utklädnad lite mera luft och volym. Du använder den helt enkelt under och den hjälper till att få lite mera liv i din outfit. Men det finns ingen lag på att de måste användas under kläderna. De söta kjolarna som kommer i flera olika färger kan lika gärna användas som en kjol i sig.

Välj en Underkjol Färg med Volanger Deluxe för att skapa mera liv till din utklädnad. Kjolarna räcker halvvägs till knäna och är fyllda av volanger som skapar den rätta volymen. Här får du välja mellan fyra olika färger.

Välj mellan färgerna turkos, röd, svart, lila och vit

Färgerna svart, röd och vit kommer både som one-size och plus-size

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder och tillbehör som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass!


Jämför produkt Underkjol med Volanger Deluxe - Mint online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Underkjol med Volanger Deluxe - Mint i kategorin Kjolar här hos oss.

Kategori: Kjolar
Artikelnummer: 39656-8