Sidan innehåller annonslänkar

Focus Explore 12x50 Kikare

Jämför produkt Focus Explore 12x50 Kikare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Focus Explore 12x50 Kikare i kategorin Kikare här hos oss.

Produktinformation

Robust och användarvänlig kikare med påkostad optik och gummipolstring för dig som tillbringar mycket tid i naturen. Stort synfält och kort närgräns på endast 2 m.

Lämplig för allt från jakt till insekter på nära håll. Ögonmusslorna kan vridas, vilket gör det lättare för glasögonbärare att använda kikaren.

Se gärna också

Celestron NexYZ 3 Digiscopingadapter

Adapter för att fotografera planeter och himlakroppar med mobilen och teleskopet. Kan också användas med andra optiska instrument som mikroskop och kikare. Enkel och snabb montering med snabbfäste för Ø35 till 60 mm okular. Justerbar i 3 axlar för att kunna placera mobiltelefonens kameralins helt parallellt med det optiska instrumentet. Detta är helt avgörande för att lyckas få till bra bilder. Inkluderar adapterring för användning med Ø25 mm okular. Passar de flesta mobiltelefoner. Tillverkad helt i metall och kraftig, gummerad plast.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kikare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Nätverkskamera

Nätverkskamera från Eufy

Se alla produkter
Router

Router från TP-Link

Se alla produkter
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter
Hårddisk

Hårddisk från LaCie

Se alla produkter