Sidan innehåller annonslänkar
Star Cutouts

Freddy Kreuger Kartongfigur

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Freddy Krueger är allas värsta mardröm personifierad. Med sin läskigt friterade nuna, välvässade vante och dräpande humor har Wes Cravens ikoniska skräckfilmskaraktär orsakat insomnia hos generationer av biobesökare. Inte nog med att han invaderar sina offers drömmar och förvandlar dem till fasansfulla nattmaror, det som sker i Freddys mardrömsvärld händer på riktigt. Krueger älskar att leka tafatt och strimlar folk med ett skratt. Ingen drömkille man bjuder in till pyjamaspartyt direkt. Denna kusligt fotorealistiska Freddy-kopia är visserligen gjord av papp och ganska platt, men du ställer honom i sovrummet på egen risk. ”One, two, Freddy"s coming for you...”

Freddy Krueger Kartongfigur föreställer en fullskalig version av mardrömsmördaren från Terror på Elm Street-filmerna, iklädd den klassiska fedoran, knivhandsken och den karakteristiska rödgrönrandiga tröjan. Kartongfiguren är tillverkad av stabilt pappmaterial och står själv. Perfekt som skrämmande prop på Halloweenfesten – eller kanske som present till skräckfilmsfantasten?

Fakta om Freddy Kreuger Kartongfigur

  • Material Kartong
  • Föreställer Freddy Kreuger Kartongfigur
  • Mått längd 174 cm
  • Mått Bredd  75 cm
  • Står själv


Jämför produkt Freddy Kreuger Kartongfigur online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Freddy Kreuger Kartongfigur i kategorin Kartongfigurer här hos oss.

Kategori: Kartongfigurer
Artikelnummer: 73940-1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Rockstar

Rockstar kan syfta på Rockstar Games – ett spelföretag Rockstar (sång) – en sång av Nickelback Rockstar (album) – ett albumet av Bosson Rockstar (energidryck) – en dryck Rockstar (sång av Post Malone) – en sång av Post Malone