Sidan innehåller annonslänkar
Star Cutouts

Freddie Mercury Kartongfigur

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Nu kan du ha Freddie Mercury i ditt eget hem. Ställ fram honom på festen med musik- eller Englandtema, eller låtsas att du sjunger en duet med honom varje gång du lyssnar på någon av de legendariska Queenlåtarna. 

Freddie Mercury Kartongfigur är en kartongfigur av Queen-sångaren Freddie Mercury. Den är i lifesize och står upp, så det är som att den riktiga Freddie står framför dig. Mäter 179 x 67 cm. Sätts enkelt upp och kan vikas ihop för att läggas undan. 

  • Material Kartong
  • Mått 179 x 67 cm
  • Antal 1-pack

Jämför produkt Freddie Mercury Kartongfigur online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Freddie Mercury Kartongfigur i kategorin Kartongfigurer här hos oss.

Kategori: Kartongfigurer
Artikelnummer: 55693-1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Rockstar

Rockstar kan syfta på Rockstar Games – ett spelföretag Rockstar (sång) – en sång av Nickelback Rockstar (album) – ett albumet av Bosson Rockstar (energidryck) – en dryck Rockstar (sång av Post Malone) – en sång av Post Malone