Accsoon SeeMo HDMI till iOS-adapter för monitorfunktion

Beställ Accsoon SeeMo HDMI till iOS-adapter för monitorfunktion på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Accsoon SeeMo HDMI till iOS-adapter för monitorfunktion inom kategorin Kameratillbehör.

Produktinformation

Accsoon SeeMo låter dig använda en iPhone eller iPad som monitor till en extern kamera. Justera inställningar, se resultatet och spela in direkt till din iPhone – perfekt för snabb redigering och delning på sociala medier.

Ansluts via medföljande adapterkablar till iPhone/iPad och därefter till kamera eller annan FHD HDMI-källa. Med Accsoon SEE-appen får du alla funktioner som en professionell filmskapare kräver, nära till hands.

Drivs av ett Sony NP-F-batteri, exempelvis (20709)(medföljer ej). Det medföljande fästet passar iPhone med 5,5-6,7”-skärm. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023