Sidan innehåller annonslänkar

GoPro HERO9 Black

Beställ GoPro HERO9 Black på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GoPro HERO9 Black inom kategorin Kamera.

Produktinformation

GoPro HERO9 BlackVälkomna GoPro HERO9 till familjen som ligger i absoluta toppskiktet av actionkameror. Med HERO9 kan du filma i hela 5K-upplösning och ta knivskarpa actionfoton på 20 megapixlar.

En helt ny färgskärm på framsidan med förhandsvisning i realtid gör det enklare att komponera din selfiebild/video och funktioner som HyperSmooth 3.0 bildstabilisering ger dina filmer ett proffsigt intryck. Ett kraftfullare batteri ger dig mer tid mellan laddningarna och ett modulsystem ger dig oändliga möjligheter och kreativa alternativ.

GoPro HERO9 är en actionkamera för dig som vill ha det bästa.Vad skiljer HERO9 mot HERO8?Så vad är nytt och vad skiljer GoPro Hero9 mot föregångaren Hero8? GoPro har gjort en hel del uppgraderingar där den klart mest avgörande och största uppgraderingen är färgdisplayen på framsidan av kameran som förenklar komponering vid selfiebilder och -videos. GoPro har även ökat på sensorn från 12 till 20 megapixlar och låter dig nu filma i hela 5K-upplösning.

Batteriet har fått längre livstid och bildstabiliseringen tar ännu ett steg uppåt. Bland nya funktioner ser vi schemalagd inspelning, HindSight och Horisontutjämning.

Se PDF under Tekniska specifikationer och läs mer om funktionerna nedan. Filma i otroliga 5K För första gången i en GoPro-kamera kan du fånga dina upplevelser i otroliga 5K-upplösning med HERO9.

Spela in fantastiska videor med upplösning i upp till 5K, perfekt för att behålla alla detaljer även vid inzoomning. HERO9 Black har en ny sensor på 23,6 MP som är ett riktigt kraftpaket.

Den ger verklighetstrogen bildskärpa, jämna rörelser och horisontutjämning i kameran som alltid imponerar.Välj mellan att filma i 5K i 30 b/s, 4K i 60 b/s, 2,7K i 120 b/s, 1 440p i 120 b/s eller 1080p i 240 b/s. Tack vare den höga bildfrekvensen kan du sakta ner tiden med slowmotion.

Fånga episka filmsekvenser på 1080 p och 240 b/s. Tillsammans med HyperSmooth 3.0-stabilisering kan kameran leverera upp till 8x slowmotion.Dubbla skärmarDen nya, större bakre pekskärmen med pekzoom på HERO9 Black är lätt att använda och navigera med i menyerna.

Du kan till exempel komponera din bild, spela upp videoklipp eller ta en selfie i HERO-läget. Skärmen på framsidan av kameran har uppgraderats till en helt ny färgskärm som ger förhandsvisning i realtid för enkel inramning och komponering - perfekt för att få till en bättre selfiebild eller -video.

och den helt nya främre skärmen gör det enkelt att komponera och styra kameran intuitivt.Liten och smidig tack vare vikbart fästeDu behöver inte längre bära runt på en separat ram. Tack vare det vikbara monteringsfästet på undersidan av din actionkamera kan du enkelt och snabbt byta fäste vid behov.

Fäll bara in det igen för en liten och komptakt design som passar perfekt i jackfickan. Du kommer även åt att byta batteriet betydligt smidigare genom den nya sidoluckan.

Perfekt foto med LiveBurstIbland går det undan, och det kan vara svårt att pricka just det rätta ögonblicket man vill fånga på stillbild. Funktionen LiveBurst spelar in 1,5 sekunder före och efter du tar bilden så att du ska kunna välja den bästa enskilda bildrutan för att få det perfekta fotot.

Eller varför inte välja hela klippet och få en superhäftig video som du enkelt och smidigt kan dela?Stående orienteringTa foton och spela in video i stående orientering, perfekt för Snapchat och Instagram Stories.USB-C-överföring till Android-enheterÖverför bilder och videor snabbt via USB-C-kabel. Perfekt när du vill ha den där traditionella anslutningen.

Kompatibel med Android-enheter.HyperSmooth 3.0Upplev en ultimat stabilitet med vår mest avancerade videostabilisering någonsin. HyperSmooth 3.0 ger horisontutjämning i kameran och en boost i alla inställningar.HorisontutjämningYtterligare en nyhet i GoPro HERO9 är horisontutjämning.

Horisontutjämning i kameran gör att fotot blir rakt och stabilt tack vare det nya digitala objektivet för linjärt + horisontutjämning. Kameran klarar av upp till 45% lutning.HindSightHindSight är ytterligare en ny funktion i HERO9, som är framtaget för att du aldrig ska missa aldrig ett ögonblick igen.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kamera från andra varumärken

Upp till 22% rabatt
Garmin Dash Cam 66W

Kamera från GARMIN

Se produkter inom Kamera från GARMIN.
Upp till 33% rabatt
GoPro MAX

Kamera från GoPro

Här har vi samlat Kamera från GoPro.
DJI Action 2 Power Combo

Kamera från DJI

Missa inga bra priser på Kamera från DJI.
Fujifilm Instax Square Link - Ash White

Kamera från Fujifilm

Utforska allt inom Kamera från Fujifilm.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023