Sidan innehåller annonslänkar

Hållare och borr för hålsåg

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Hållare och borr för hålsåg på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Hållare och borr för hålsåg inom kategorin Kabelgenomföring.

Produktinformation

Hållare för hålsåg med standardfäste. Lämplig för hålsågar med en diameter på 32-210 mm. .

Från kunskapsbanken

Koch

Koch, även skrivet Kock, är ett efternamn som förekommer i flera länder med något varierande uttal och stavning. Det finns också med prefix som von Koch och de Kock. Den 31 december 2012 var det följande antal personer i Sverige med stavningsvarianterna Koch 726 Kock 505 von Koch 67 Kokk 65 Kok 63 de Kock 17 Coch 5 Coc 2 Cock 1Totalt blir detta 1 451 personer.

Borrmaskin

Borrmaskin är ett roterande maskinverktyg som oftast drivs med elektricitet, pneumatik eller hydraulik. Matningsrörelsen är axiell. Kopplat till verktyget sitter ett borrverktyg som oftast är spiralvridet för att skärspånorna enklare ska matas ut ur borrhålet. I vardagligt tal benämns en borrmaskin ibland som en borr.

California

California kan syfta på: California – en delstat i USA, se Kalifornien California (film, 1946) – regisserad av John Farrow California (film, 1977) – en spaghettiwesternfilm 341 California – en asteroid Californiaströmmen – en kall, södergående ytström i Stilla havet Ferrari California – en sportbil från den italienska biltillverkaren Ferrari University of California – ett universitet i USA California, Aruba (fyr) - en fyr på Aruba

Kabelgenomföring

Kabelgenomföring är en anordning genom vilken kablage av olika typ kan dras. Kabelgenomföringar förekommer i många sammanhang och syftar till att man skall kunna passera ett tätskikt, till exempel en vägg eller ett tak, samtidigt som man behåller tätskiktets egenskaper. Genomföringens utformning är beroende av vilka krav man har på tätskiktet. En tillfällig kabelgenomföring utan några större krav kan utgöras av en lucka som bara öppnas då kablage tillfälligt skall dras igenom. För permanent kabelförläggning erfordras i allmänhet betydligt utökade åtgärder, till exempel brandtätning. Numer används ofta så kallade moduluppbyggda kabelgenomföringar. Dessa är, förutom att vara brand- och gastäta, enklare att bygga upp och möjliggör ytterligare kabeldragning i efterhand.