Kabelgenomföring

10 Produkter
I kategorin Kabelgenomföring finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Kabelgenomföring så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Filtrera varumärke
Sortera

Kabelgenomföring

Hitta produkter inom kategorin Kabelgenomföring till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Kabelgenomföring.

Kabelgenomföring är en anordning genom vilken kablage av olika typ kan dras. Kabelgenomföringar förekommer i många sammanhang och syftar till att man skall kunna passera ett tätskikt, till exempel en vägg eller ett tak, samtidigt som man behåller tätskiktets egenskaper. Genomföringens utformning är beroende av vilka krav man har på tätskiktet. En tillfällig kabelgenomföring utan några större krav kan utgöras av en lucka som bara öppnas då kablage tillfälligt skall dras igenom. För permanent kabelförläggning erfordras i allmänhet betydligt utökade åtgärder, till exempel brandtätning. Numer används ofta så kallade moduluppbyggda kabelgenomföringar. Dessa är, förutom att vara brand- och gastäta, enklare att bygga upp och möjliggör ytterligare kabeldragning i efterhand.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Sortiment med hålsågar 8-pack