Jaktradio

6 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Jaktradio så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Jaktradio så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Filtrera varumärke
Sortera

Jaktradio

Hitta produkter inom kategorin Jaktradio till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Jaktradio.

Jaktradio är kommunikationsradio som används vid jakt, viltvård, skogsbruk, jordbruk och friluftsliv m.m. Jaktradio fungerar oberoende av mobilnät och abonnemang. Räckvidden för jaktradio kan vara från ett par kilometer upp till flera mil beroende på radioutrustningen som används, hur antennen är placerad och hur terrängen ser ut. Alla som pratar och lyssnar på samma kanal, inom räckvidden för radion, kan höra varandra. Om det finns tonkodning i apparaterna (CTCSS, DCS o.d.) kan mottagningen spärras så att man inte hör andra jaktlag eller andra grupper som använder samma kanal och dessutom minskar vissa störningar. Tonkodning inte hindrar dock inte främmande personer från att lyssna på det man säger och sänder.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Hunter Skogsantenn 155 MHz