Iphone XS MAX

1 Produkter
I kategorin Iphone XS MAX finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Iphone XS MAX så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Sortera

Iphone XS MAX

Hitta produkter inom kategorin Iphone XS MAX till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Iphone XS MAX.

Iphone, av Apple skrivet iPhone, är en smartmobil som utvecklats av Apple. Iphone presenterades för första gången den 9 januari 2007 och utmärkte sig med att sakna ett fysiskt tangentbord, istället finns ett virtuellt tangentbord på pekskärmen och den påminde i utseende och användargränsnitt med mediaspelaren Ipod Touch. Apple har registrerat över 200 nya patent under utvecklingen, men alla har inte hållit mot konkurrenter i rättssammanhang.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
iPhone XS Max / Krussel / Sunne Foliowallet - Röd