IPhone-kablar

60 Produkter
Letar du efter saker i kategorin IPhone-kablar? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin IPhone-kablar. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin IPhone-kablar så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

IPhone-kablar

Hitta produkter inom kategorin IPhone-kablar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom IPhone-kablar.

Iphone, av Apple skrivet iPhone, är en smartmobil som utvecklats av Apple. Iphone presenterades för första gången den 9 januari 2007 och utmärkte sig med att sakna ett fysiskt tangentbord, istället finns ett virtuellt tangentbord på pekskärmen och den påminde i utseende och användargränsnitt med mediaspelaren Ipod Touch. Apple har registrerat över 200 nya patent under utvecklingen, men alla har inte hållit mot konkurrenter i rättssammanhang.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Nomadelic USB-A till Lightning 0.5 m Blå