IPhone 5s-skal

1 Produkter
Här finns produkter i kategorin IPhone 5s-skal. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori IPhone 5s-skal. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin IPhone 5s-skal.
Sortera

IPhone 5s-skal

Hitta produkter inom kategorin IPhone 5s-skal till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom IPhone 5s-skal.

Iphone, av Apple skrivet iPhone, är en smartmobil som utvecklats av Apple. Iphone presenterades för första gången den 9 januari 2007 och utmärkte sig med att sakna ett fysiskt tangentbord, istället finns ett virtuellt tangentbord på pekskärmen och den påminde i utseende och användargränsnitt med mediaspelaren Ipod Touch. Apple har registrerat över 200 nya patent under utvecklingen, men alla har inte hållit mot konkurrenter i rättssammanhang.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Stor mobilplånbok för iPhone 5, 5s och SE (2016)