IPhone 5-skal

2 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin IPhone 5-skal så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin IPhone 5-skal så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Sortera

IPhone 5-skal

Hitta produkter inom kategorin IPhone 5-skal till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom IPhone 5-skal.

Iphone, av Apple skrivet iPhone, är en smartmobil som utvecklats av Apple. Iphone presenterades för första gången den 9 januari 2007 och utmärkte sig med att sakna ett fysiskt tangentbord, istället finns ett virtuellt tangentbord på pekskärmen och den påminde i utseende och användargränsnitt med mediaspelaren Ipod Touch. Apple har registrerat över 200 nya patent under utvecklingen, men alla har inte hållit mot konkurrenter i rättssammanhang.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Linocell Second skin Mobilskal för iPhone 5, 5s och SE (2016) Transparent