Otterbox Strada Tåligt mobilfodral för iPhone 14


Jämför produkt Otterbox Strada Tåligt mobilfodral för iPhone 14 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Otterbox Strada Tåligt mobilfodral för iPhone 14 i kategorin IPhone 14-skal här hos oss.

Produktinformation

Extra tålig mobilplånbok för iPhone 14. Skalet är tillverkat i skyddande material med yttre detaljer i äkta läder.

Se gärna också

Nudient Thin Mobilskal för iPhone 14 grön

Nudient Thin – det diskreta mobilskalet som endast är 1 mm tunt. Tillverkat av polykarbonat som ger ett bra grepp om telefonen, utan att göra den svårhanterlig och klumpig. En mjuk microfiberfodring på insidan av skalet skyddar din iPhone 14 från repor. Kompatibel med Apple MagSafe, samt trådlösa laddare (QI).

Läs mer

Från kunskapsbanken

California

California kan syfta på: California – en delstat i USA, se Kalifornien California (film, 1946) – regisserad av John Farrow California (film, 1977) – en spaghettiwesternfilm 341 California – en asteroid Californiaströmmen – en kall, södergående ytström i Stilla havet Ferrari California – en sportbil från den italienska biltillverkaren Ferrari University of California – ett universitet i USA California, Aruba (fyr) - en fyr på Aruba

Iphone

Iphone, av Apple skrivet iPhone, är en smartmobil som utvecklats av Apple. Telefonen saknar ett fysiskt tangentbord, istället finns ett virtuellt tangentbord på pekskärmen. Iphone påminner i utseende och funktionalitet om mediaspelaren Ipod Touch. Iphone presenterades för första gången den 9 januari 2007 och Apple har registrerat över 200 nya patent under utvecklingen, men alla har inte hållit mot konkurrenter i rättssammanhang.