Sidan innehåller annonslänkar

Apple iPad Mini (2021) 5G 64 GB Stjärnglans

Jämför produkt Apple iPad Mini (2021) 5G 64 GB Stjärnglans online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Apple iPad Mini (2021) 5G 64 GB Stjärnglans i kategorin IPad här hos oss.

Produktinformation

Nya iPad Mini. Designad från kant till kant med en 8,3-tums Liquid Retina-skärm.

Och det kraftfulla A15 Bionic-chippet med Neural Engine. En kamera med ultravidvinkel, 12MP och funktionen Centrerat.

USB-C-kontakt. Ultrasnabbt 5G.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

IPad från andra varumärken

Upp till 32% rabatt
Apple iPad Pro 11" (2021) 5G 512 GB Silver

IPad från Apple

Här har vi samlat IPad från Apple.
Upp till 22% rabatt
Logitech iPad Pro 11" 2nd gen. Slim Folio Keyboard (2020)

IPad från Logitech

Missa inga bra priser på IPad från Logitech.

Se gärna också

InvisibleShield Glass Elite / Apple iPad 10.9 (10th Gen) / Case Friendly

InvisibleShield Glass Elite, Skärmskydd i härdat glas till iPad 10.9 (10th Gen)Omkonstruerad för ökad styrkaInvisibleShield har omdefinierat vad skärmskydd kan åstadkomma. Glass Elite är tillverkad med jonbytes-teknologi och aluminosilikatglas. Den är 5x starkare än traditionellt glas till skärmskydd. InvisibleShield har även lagt till en antimikrobiell behandling som skyddar ditt skärmskydd genom att förhindra nedbrytning från mikroorganismer.** Och lagt till ClearPrint™, en revolutionerande oljediffusionsteknik som gör fingeravtryck praktiskt taget osynliga.Maximalt skydd mot stötar och reporGlass Elite är 5x starkare än traditionellt glas till skärmskydd.* Detta kraftfulla aluminosilikatglas är tillverkat med jonbytes-teknologi som ökar ytkompressionen för ökad styrka och reptålighet.Antimikrobiell behandling skyddar ditt skärmskyddGlass Elite innehåller en antimikrobiell behandling som skyddar skärmskyddet genom att hämma tillväxten av bakterier som orsakar lukt och skyddar mot nedbrytning från mikroorganismer.Ren, fläckfri skärmClearPrint™-tekniken, exklusiv för InvisibleShield, gör fingeravtryck praktiskt taget osynliga.Förstärkta kanter för ökat skyddDe förstärkta kanterna på Glass Elite skyddar de sårbara hörnen och kanterna på din skärm för att förhindra flisor och stoppa sprickor från att starta och sprida sig.Enkel appliceringInvisibleShield EZ Apply®-installationsprocess gör det enkelt så att du får perfekt placering redan första gången.Kompatibilitet• iPad 10.9 (10th Gen)

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2023