Produkter från IO-kort

6 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin IO-kort, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin IO-kort. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin IO-kort går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Filtrera varumärke
Sortera

IO-kort

Hitta produkter inom kategorin IO-kort till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom IO-kort.

Io var i grekisk mytologi en prästinna som guden Zeus förälskade sig i. Io, som enligt vissa källor var dotter till Inachos, var Heras prästinna i Argos. Zeus förälskade sig i henne, och för att undvika att hans maka Hera skulle lägga märke till deras kärleksaffär förvandlade han sig själv till ett moln och Io till en kviga. Hera lät sig dock inte luras, utan såg till att Io övervakades av den hundraögde jätten Argos. På Zeus uppdrag dödade Hermes Argos. Hera hämnades genom att skicka en broms som jagade Io till Egypten via Bosporen och Joniska havet, som båda två ska ha fått sina namn efter henne (Bosporos = ”kons vadställe”, jonisk efter Io). I Egypten mötte Zeus henne, återskapade hennes mänskliga gestalt och befruktade henne. Resultatet av deras relation blev sonen Epafos.Berättelsen om Io var ett vanligt tema i grekisk och romersk konst och litteratur. En version av berättelsen ingår i Ovidius Metamorfoser. I Aischylos drama Den fjättrade Prometheus möter hon titanen Prometheus där han är fången.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Gigabyte Titan Ridge Thunderbolt 3 v2