Sidan innehåller annonslänkar

Instax Mini Evo

Beställ Instax Mini Evo på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Instax Mini Evo inom kategorin INSTAX-kamera.

Produktinformation

Direktbildskameran Instax Mini Evo är en retroinspirerad liten kamera i analog stil med moderna funktioner. Det bästa av två världar alltså.

Bilderna du tar framkallas och skrivs ut direkt, perfekt för att fånga fina stunder i vardagen eller för att föreviga ögonblick på fest, bröllop och resor.100 sätt att uttrycka dig självInstax Mini Evo från Fujifilm har 10 linseffekter och 10 filmeffekter. Linseffekterna används för att ställa in ljuset och med filmeffekterna kan du justera nyanserna precis som du vill ha det.

Du kan till exempel justera exponeringen, ändra vitbalansen, välja att fota med eller utan blixt, använda makroläge för närbilder eller lägga på retrofilter. Finns även självutlösare för alla som vill ta gruppbilder, snygga selfies och även inbyggd selfiespegel.

Du har 100 olika sätt att utrycka din kreativitet på.Få bilderna utskriva direktFujifilm Instax Mini Evo är en hybridkamera och smartphoneskrivare i ett. En kamera laddad med papperskort ger en känsla av hur det var att fota innan det fanns digitala kameror.

Idag är vi vana vid att kunna ta mängder av bilder och sen välja ut den bästa. Med en direktfilmskamera och fysiska papperskort får du uppleva både utmaningen i att försöka lyckas med den första bilden du tar samt glädjen i att du får bilden utskriven direkt.

Med gratisappen till Instax Mini Evo kan du även printa bilder från din smartphone.Komplettera med filmDet enda du behöver komplettera med är filmen, sedan är Instaxkameran redo att användas på direkten. Instax Mini Evo använder film som heter Instant Film Instax Mini från Fujifilm, storleken på fotopappren är 86 x 54 mm och det utskrivna området är 62 x 46 mm.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bilkameror

Bilkameror från Blackvue

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från Navee

Se alla produkter
Hemmakontoret

Hemmakontoret från iiglo

Se alla produkter
Trådlöst nätverk

Trådlöst nätverk från Ubiquiti

Se alla produkter