Sidan innehåller annonslänkar

Viomi Smart Air Purifier Pro

Beställ Viomi Smart Air Purifier Pro på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Viomi Smart Air Purifier Pro inom kategorin Inomhusklimat.

Produktinformation

Denna produkt fick 4.5/5 i betyg av M3 med citatetViomi Smart Air Purifier Pro är en smart och effektiv luftrenare, som med tanke på att den både är uppkopplad och fullsmetad med funktioner dessutom känns riktigt prisvärd.För mer information läs nedanhttps://m3.idg.se/2.1022/1.763889/test-viomi-smart-air-proViomi Air Purifier ProViomi Air Purifier Pro är en toppresterande luftrenare med kraftfull reningsfunktion för rum upp till 60m² med 500 m³/h luftflöde, 99,99% bakterierensningsförmåga samt 99,99% borttagningsförmåga av influensavirus (H1N1). Den har unika funktioner så som bakterie- och virusdödande UV-lampa samt myggfångare.Komplett och effektiv rengöring för att filtrera bort bakterier och virusTar professionellt bort formaldehyder (gaser) och eliminerar skadliga bakterier och virus för att skapa en hälsosam atmosfär för dig själv och din familj.Fyrstegsfilter med UV-lampa som dödar virusViomi Air Purifier Pro filtrerar med hjälp av förfilter, HEPA-filter, kolfilter och UV lampa damm, bakterier, PM 2.5 och andra komplexa och farliga substanser, för att ge dig finare och renare luft.

Ren luft med låg ljudnivåEffektiv centrifugalkraft möjliggör såväl större luftgenomströmning samt lägre ljudnivå. Viomi Air Purifier Pro ger ditt hem bättre luft utan att störa dig.Precis diagnosticering med en tydlig display Viomi Air Purifier Pro använder infraröda- och doftsensorer för att bevaka ditt hem.

På den stora LED-skärmen ser du luftkvalitén i realtid.Luftrenaren har tre lägen Strong mode för bästa och kraftfullaste luftrengöringen, Sleep mode för en tystare luftrengöring perfekt för läggdags, samt AI-mode där Viomi Air Purifier Pro automatiskt anpassar sig utifrån det aktuella tillståndet i rummet. Du väljer läge antingen i appen eller direkt på luftrenaren.Myggdödande funktionSätt i gång myggdödande funktionen med en enkel knapptryckning för att aldrig mer bli störd av myggor!Stor täckningMed täckning upp till 60m2 räcker det ofta med en Viomi Air Purifier Pro i hemmet.Kontrolleras enkelt med Mi Home appen Du kan se status för filter samt kontrollera och schemalägga direkt i Mi Home appen

Se även andra produkter från Inomhusklimat

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Stationär

Stationär från SharkGaming

Se alla produkter
Drönare

Drönare från DJI

Se alla produkter
Trådlösa routrar

Trådlösa routrar från Asus

Se alla produkter
Kolsyremaskiner

Kolsyremaskiner från Aarke

Se alla produkter