Sidan innehåller annonslänkar

Nedis SmartLife Avfuktare / Wi-Fi / 30 L/ Dag / 210 m³/h

Beställ Nedis SmartLife Avfuktare / Wi-Fi / 30 L/ Dag / 210 m³/h på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Nedis SmartLife Avfuktare / Wi-Fi / 30 L/ Dag / 210 m³/h inom kategorin Inomhusklimat.

Produktinformation

Den här avfuktaren från Nedis® kan extrahera upp till 30 liter* fukt från luften per dag. Därför är det bästa sättet att förhindra ansamling av mögel, fukt och mjöldagg i hemmet.En relativ luftfuktighet på 50-70% rekommenderas för det dagliga livet.

Det finns platser som har en högre eller lägre luftfuktighet, t.ex. källare, badrum eller dåligt välisolerade rum.Avfuktaren har fyra olika lägen för att säkerställa att alla användares behov uppfylls;- Avfuktning, den justerbara hygrostaten håller rummet på en förinställd luftfuktighetsnivå- kontinuerlig, avfuktaren körs kontinuerligt utan avbrott vid låg fläkthastighet- torr tvätt, Fortsätter avfukta på högsta hastighet nivå för att påskynda torkningsprocessen av våta kläder- ventilation, avfuktaren fungerar som en fläkt, det skapar en fin bris utan att avfukta luften.Utrustad med två hastighetsinställningar för att skapa det perfekta luftflödet för varje inställning.När vattentanken är full meddelar avfuktaren att den pausar avfuktningsprocessen tills vattentanken har tömts.

Det går även att tömma avfuktaren permanent med den medföljande dräneringsslangen.Ställ in timern så att avfuktaren stängs av automatiskt efter den inställda tiden, mellan 1 och 24 timmar.Styr enkelt alla inställningar med en knapptryckning från den tydliga LED-skärmen som är monterad överst på avfuktaren. Luftfuktighetsnivån kan ses med en snabb blick på fuktindikatorn.Du behöver bara ansluta den till ditt Wi-Fi-nätverk och styra den via Nedis® SmartLife-app (iOS och Android), eller via knapparna på själva avfuktaren.

Den har även stöd för röststyrning om du använder Alexa och Google Assistent.Med appen kan du även programmera timern, ställa in ett smart scenario och till och med övervaka temperatur- och fukthistoriken.* Baserat på en omgivningstemperatur på 30 °C och en relativ luftfuktighet på 80%. Den verkliga avfuktningen beror på den faktiska temperaturen och luftfuktigheten.• Maximal avfuktningskapacitet på 30 L per dag *• Löstagbar vattentank på 4.0 L med automatisk stoppfunktion när den är full• Justerbar hygrostat håller rummet på en förinställd fuktighetsnivå• Lätt att använda med hjälp av manöverpanelen med pekknappar och LED-skärmen• LED-indikator som visar den aktuella luftfuktigheten i tre olika färger• 4 lägen avfuktning/kontinuerlig/torkning av tvätt/ventilation• 24-timmars timer Avfuktaren stängs automatiskt av efter förinställd tid• Luftfilter som avlägsnar flygande damm från luften• Anslut avfuktaren permanent till ett avlopp med den medföljande dräneringsslangen• Lätt att flytta runt med inbyggt handtag och hjul• Stöd för röststyrning med anslutning till Google Assistant och Amazon Alexa• Appstyrd Använd, programmera och övervaka avfuktaren via den kostnadsfria appen Nedis® SmartLife* Baserat på en omgivningstemperatur på 30 °C och en relativ luftfuktighet på 80%.

Se även andra produkter från Inomhusklimat

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Stationär dator

Stationär dator från Webhallen

Se alla produkter
Router

Router från Linksys

Se alla produkter
Nätverkskamera

Nätverkskamera från Eufy

Se alla produkter
Inomhusklimat

Inomhusklimat från Blueair

Se alla produkter