Sidan innehåller annonslänkar

Jya by Smartmi Fjord Pro Air Purifier

Jämför produkt Jya by Smartmi Fjord Pro Air Purifier online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Jya by Smartmi Fjord Pro Air Purifier i kategorin Inomhusklimat här hos oss.

Produktinformation

Jya by Smartmi Fjord Pro Air Purifier• För ytor upp till 98 m²• Filtreringseffektivitet 99,95%• CADR 550 m³/h luftreningskapacitet• Apple HomeKit & Google Home• Stilren designJya Fjord Pro Air Purifier är en luftrenare från Smartmi vars olika egenskaper ser till att luften i ditt hem renas. Med en hög luftreningskapacitet av både CADR samt TVOC CADR, en ytkapacitet på 98 m2/h och med en filtreringseffektivitet på 99,95% avlägsnar luftrenaren partiklar i luften och skapar ren hälsosammare luft.

Luftsensorsystemet kan utmäta fem lufttillstånd och substanser för att förbättra luftkvaliteten. Med hjälp av turbofläkten och de tre reningsfiltren, förfilter, NanoGuard™ filter samt karbonfilter kan den avlägsna stora som små luftpartiklar i hemmet, exempelvis pollen, virus och bakterier.

Mer luftflöde för större utrymmenJya Fjord Pro Air Purifier har en luftreningskapacitet på 550m3 CADR i timmen och kan avlägsna flyktiga organiska ämnen (TVOC CADR) som finns i luften med upp till 250m3 i timmen. Luftrenaren kan varje timme rena ett rum som är upp till 66m2 stort och strömma ut 12 220 liter ren och fräsch luft i hemmets luftcykel.Fem luftkvalitetsmått som kan avläsas på OLED-skärmenLuftrenaren har ett utvecklat luftsensorsystem som testar luftkvaliteten på fem olika lufttillstånd och substanser (PM10, PM2.5, TVOC, temperatur och luftfuktighet) för att se hur de förhåller sig i hemmet.

På luftrenarens OLED-skärm kan man både avläsa luftkvaliteten i rummet och ändra bland olika luftreningsinställningar.Tre reningsstegTack vare Jya Fjord Pro Air Purifier professionella reningsprocess fångas och elimineras en rad olika partiklar, så som bakterier, virus, pollen, formaldehyde och rök, medan ren luft leds ut i hemmet och skapar en hälsosammare luftcykel. Luftrenarens ventilationssystem är effektiv där turbofläkten snabbt och kraftfullt fångar in stora partiklar som elimineras i förfiltret.

Vidare fångar Jya NanoGuard™ filtret partiklar på nano-nivå. Här avlägsnas 99,99% förorenade partiklar i filtreringen som kan vara så små som 0,1μm.

Dessutom fångar det inre karbonfiltret upp flyktiga organiska ämnen (TVOC) och avlägsnar farliga luftgaser. Styr genom app i telefonenJya Fjord Pro Air Purifier är kompatibel till app-assistenterna Apple HomeKit, Google Home, Alexa samt Smartmi Link.

Luftrenaren kan enkelt styras genom telefonen oavsett vart man befinner sig. Ett hem fyllt av ren luft är bara ett knapptryck bort.

Låt luftrenaren göra jobbet!Använd det automatiska läget så gör Jya Fjord allt åt dig Det inbyggda luftsensorsystemet analyserar luftkvaliteten på PM10, PM2.5 samt TVOC och justerar därefter hastigheten för att åstadkomma det bästa reningsresultatet.

DesignJya Fjord Pro Air Purifier är stilrent designad med en stor känsla för teknik som elegant smälter in i alla hem. På toppen av luftrenaren sitter ett justerbart galler som gör det möjligt att få tre olika vinklar på luftutflödet, 30°/60°/90°.

Exempelvis kan man välja att justera gallret som att ren luft leds ut i hemmet via taket eller så kan man välj att rikta gallret och luftutflödet direkt mot en. När luftrenaren stängs av försluts även gallret som förhindrar att dammrester spills ut.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter
Router

Router från Netgear

Se alla produkter
Mobiltelefon

Mobiltelefon från Motorola

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från IQUNIX

Se alla produkter