iiglo Luftkonditionering | 9000 BTU | WIFI | Energiklass A | Fjärrkontroll | Timerfunktion

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

iiglo IIAC9000 aircondition med WIFINjut av sval inomhusluft på sommaren.Det kan vara svårt att koncentrera sig i ett varmt, trångt kontor eller att försöka koppla av i ett rum med för hög temperatur.iiglos luftkonditioneringsenhet är en kompakt luftkonditioneringslösning som effektivt sänker temperaturen i ditt kontor eller hemma under varma sommardagar. Luftkonditioneringsenheten har en kylkapacitet på upp till 9 000 BTU.Du kan enkelt ställa in önskad temperatur med luftkonditioneringsapparatens digitala pekskärm eller med den medföljande fjärrkontrollen.iiglos luftkonditioneringsenhet har tre hastigheter - låg - medel - hög, och kyler snabbt och effektivt ner rum på upp till 20 kvadratmeter.

Termostaten sträcker sig mellan 16-31 grader.Kylsystemet är utrustat med timer (24h) och viloläge. 150 cm ventilationsslang ingår.Förutom att kyla kan iiglos luftkonditioneringsenhet också användas för att avfukta.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Pryljedi.se 2024