Sidan innehåller annonslänkar

Coway Airmega Mighty Black

Jämför produkt Coway Airmega Mighty Black online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Coway Airmega Mighty Black i kategorin Inomhusklimat här hos oss.

Produktinformation

Coway Airmega Mighty Liten i storlek men mäktig i prestandaUtnämnd till USAs bästa luftrenare 9 år i rad av The Wirecutter, New York TimesCoway Airmega Mighty är en högkvalitativ luftrenare som använder avancerad filtreringsteknik för att effektivt ta bort ett brett spektrum av luftburna föroreningar från ditt hem. Med en CADR (Clean Air Delivery Rate) på 421m3/h kan den rena luften i rum upp till 109m2.

Denna kombination av kraftfull prestanda med stor rumstäckning i en kompakt maskin har tilldelat Airmega Mighty titeln Bästa luftrenaren i USA av The Wirecutter, inte bara en gång, utan 9 år i rad (2015-2023).Kraftfullt 4-stegs filtreringssystemDu kan förvänta dig kraftfull prestanda från Airmega Mighty. Det är en avancerad luftrenare med Green True HEPA™-filtrering som sveper in alla utrymmen i ren luft, 24 timmar om dygnet.

Coways prisbelönta ingenjörskonst och avancerade funktioner är förpackade i en elegant, modern design, som kulminerar i den kraftfulla nästa nivån inom luftfiltrering för ditt hem. Airmega Mighty är utrustad med ett tvättbart förfilter, ett grönt HEPA™-filter och ett kolfilter för att fånga upp en mängd olika föroreningar, inklusive damm, pollen, husdjurspartiklar, rök och flyktiga organiska föreningar (VOC).

Förfiltret fångar upp stora partiklar, medan HEPA-filtret fångar upp 99,99 %* av partiklar så små som 0,01 mikron. Kolfiltret absorberar lukter och kemikalier.

Airmega Mighty är certifierad av Asthma Allergy Nordic som ytterligare en bekräftelse på dess kraftfulla prestanda och dess förmåga att bekämpa allergener och andra skadliga partiklar.Vital Ion joniserade partiklar för bättre luftreningSom en del av Mightys fyrstegsfiltreringsprocess överför Vital Ion-teknologin elektronladdningar till molekylerna utan att skapa ozon, vilket underlättar infångningen och avlägsnandet av skadliga partiklar i luften. Denna funktion kan kopplas på eller av manuellt.Smart ModesFörutom sitt avancerade filtreringssystem har Airmega Mighty flera andra funktioner som gör den till en enastående produkt.

Den har en elegant, modern design och är lätt att använda, med en smart kontrollpanel för bekväm kontroll. Den har även ett smart läge som automatiskt justerar fläkthastigheten baserat på luftkvaliteten i rummet, samt Sleep Mode som fungerar tyst och effektivt medan du sover.

Luftkvalitetsindikatorn ger dig också realtidsinformation om din luftkvalitet.Energy Star RatingEn av de utmärkande egenskaperna hos Airmega Mighty är dess energibesparande design. Den har fått ett Energy Star-certifiering, vilket betyder att den uppfyller strikta riktlinjer för energieffektivitet som fastställts av den amerikanska miljöskyddsmyndigheten.

Detta gör det inte bara till ett miljövänligt val, utan det hjälper också till att sänka dina energiräkningar.Enkelt filterunderhållDet tvättbara förfiltret fångar upp stora partiklar som hår, päls och damm, så att HEPA-filtret kan arbeta mer effektivt. Coways EZ release-design gör det enkelt att ta bort och lättare att rengöra än någonsin.

Lampor indikerar när de andra filtren behöver bytas, så du behöver inte hålla reda på det själv.Ett bra valÖverlag är Coway Airmega Mighty ett utmärkt val för dem som vill förbättra luftkvaliteten i sitt hem. Dess avancerade filtreringssystem, energibesparande design och utbud av funktioner gör den till en topppresterande produkt som du kan lita på för att leverera ren, hälsosam luft.

Produkter från kända varumärken
Inomhusklimat

Inomhusklimat från Coway

Se alla produkter
NAS

NAS från Synology

Se alla produkter
GPS-klockor

GPS-klockor från Garmin

Se alla produkter
Mesh

Mesh från TP-link

Se alla produkter