Sidan innehåller annonslänkar

Blueair DustMagnet 5210i

Jämför produkt Blueair DustMagnet 5210i online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Blueair DustMagnet 5210i i kategorin Inomhusklimat här hos oss.

Produktinformation

Blueair DustMagnet™ 5210iProduktegenskaper· Rekommenderad rumsyta 20 m2 (4.8 luftomsättningar per timme enligt AHAM). 48 m2 (2 luftomsättningar per timme)· CADR rök 232 m3/h; damm 226 m3/h; pollen 238 m3/h· Passar små till medelstora rum· Energieffektiv (4–22 W)· Smarta uppkopplade funktioner med Wi-Fi och Blueair-appen· Tyst (23–47 dB(A))· Indikator för filterbyte· Lätt att använda och utföra underhåll på· Tredjepartstestad av AHAM· Dubbla luftintag och utlopFör ett liv med mindre städningLuftrenaren DustMagnet™ fångar upp 99 %* av allt luftburet damm innan det lägger sig på golv och andra ytor.

DustMagnet™-tekniken drar till sig luftburna dammpartiklar som en magnet tack vare kombinationen av ett unikt luftflöde och elektriskt laddade förfilter. 5210i minskar dammet och renar luften i små till medelstora rum upp till 20 m² (4.8 luftomsättningar per timme enligt AHAM).*Avser filtermediets partikeluppsamlingseffektivitet, endast för den luft som passerar genom filtret.

Baserat på protokollet AHAM AC-1 för filtrering av luftburet damm.HEPASilent™-teknikenDustMagnet™ använder Blueairs unika HEPASilent™-teknik, vilket innebär att luftrenarna genererar mer ren luft med lägre ljudnivå och energiförbrukning. Tekniken kombinerar elektrostatisk och mekanisk filtrering på så sätt att 99,97 % av luftburna partiklar som allergener, damm, pollen, djurallergener, virus och bakterier, mögel, VOCer och lukter elimineras.

Det naturliga aktiva kolet avlägsnar effektivt VOCer, kemikalier och otrevliga hushållslukter.Skandinavisk designMed sin praktiska ovansida fungerar luftrenaren även som sidobord och smälter in i hemmet som en snygg möbel i skandinavisk design. Du behöver inte dölja din luftrenare utan kan ställa den där den gör mest nytta.Autoläge/steglös fläkthastighetOm du väljer autoläget anpassar sig luftrenaren automatiskt efter den aktuella föroreningsnivån.

Fläkthastigheten justeras steglöst och ökas smidigt till rätt nivå baserat på sensoravläsningarna för att sedan minska igen när luften är ren. På så sätt är luftrenaren alltid inställd på precis den hastighet som krävs för att luften i ditt hem ska vara ren.Smart beräkning av filtrets livslängdDustMagnet™ använder en egenutvecklad algoritm för att beräkna filtrets livslängd baserat på användning och föroreningsnivåer.

Därmed säkerställs en effektiv absorbering av partiklar och VOCer över tid. Filtret kan användas i upp till ett år.

När det är dags att byta filter indikeras detta av filterindikatorn på enheten och du får ett meddelande i Blueair-appen.Förfiltren drar till sig damm som en magnetEn unik egenskap hos luftrenaren DustMagnet™ är de två förfiltren i rostfritt stål som är konstant positivt laddade och effektivt drar till sig dammpartiklar på samma sätt som magneter. Förfiltren kan även rengöras, vilket innebär att huvudfiltrets livslängd förlängs avsevärt.Tyst som en viskningTack vare vår egenutvecklade filtreringsteknik HEPASilent™ renar DustMagnet™ luften tystare än en viskning (23 dB(A)) på den lägsta inställningen och på normal samtalsnivå (47 dB(A)) på den högsta.Unikt luftflödeDe dubbla utloppen släpper ut ren luft i en exakt vinkel, vilket gör att det uppstår en virveleffekt i rummet som pressar ihop de luftburna dammpartiklarna.Användarvänlig luftkvalitetssensor och LED-indikatorI autoläget övervakar luftrenarens smarta sensor luftkvaliteten i realtid och anpassar fläkthastigheten automatiskt så att prestandan optimeras och du får ren luft i hemmet.

Luftkvaliteten mäts som koncentrationen av små partiklar (PM2.5) i inomhusluften. DustMagnet™ har en LED-indikator för luftkvalitet (AQI) som använder 5 olika färger för att ange luftkvaliteten mycket bra (blått), bra (grönt), godkänd (gult), förorenad (orange) eller mycket förorenad (rött).Uppkopplad upplevelse med Blueair-appenTack vare smarta funktioner som Clean air ETA (Estimated Time of Arrival) och föroreningsbevakning kan du vara säker på att luften du andas alltid är ren.

Som användare kan du visuellt kontrollera luftrenarens effektivitet och se hur lång tid det är kvar tills luften i rummet är ren, allt tack vare Blueairs unika algoritm som mäter flera olika parametrar i realtid. I appen finns även en särskild filtersida som visar filtrens livslängd och hjälper dig att byta och beställa nya filter.

Se även andra produkter från Inomhusklimat

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Elfordon

Elfordon från Segway

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från Varmilo

Se alla produkter
Custom Keyboards

Custom Keyboards från IQUNIX

Se alla produkter
AMD

AMD från ASUS

Se alla produkter