Sidan innehåller annonslänkar
Nikabe

Nikabe C1 Infälld högtalare 6,5”

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Nikabe C1 är en stilren högtalare för montering i tak eller vägg. Utrustad med ett kraftigt baselement på 6,5 tum och i vävd glasfiber som parats ihop med en precis diskant som är monterad ovanpå. Tillsammans levererar de ett klart och kraftfullt ljud. Diskret och stilren design med ett magnetiskt frontgaller.


Jämför produkt Nikabe C1 Infälld högtalare 6,5” online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Nikabe C1 Infälld högtalare 6,5” i kategorin Inbyggnadshögtalare här hos oss.

Kategori: Inbyggnadshögtalare
Artikelnummer: 23843

Se även andra produkter från Inbyggnadshögtalare

Från kunskapsbanken

Högtalare

En högtalare omvandlar elektrisk energi till ljud (akustisk energi) och används till exempel i radio- och tv-apparater, PA-anläggningar, konsertsalar, biografer, kyrkor, konferenslokaler, flygplatser och i ljudanläggningar för hemmabruk. Åtskillnad görs vanligen mellan högtalarelement, som är den omvandlande enheten och högtalaren, som består av ett eller flera högtalarelement, oftast kopplade via ett delningsfilter och oftast monterade i en låda eller på en baffel. Dock kan högtalare även referera till elementet. I en aktiv högtalare är även förstärkaren (slutsteget) inbyggd. En högtalare i studiomiljö kallas ofta monitor.