Sidan innehåller annonslänkar
The Glowhouse Ltd

Solcellsdrivna Facklor - 2-pack

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Facklor, det klassiska hjälpmedlet för att lysa upp tillvaron. Redan på kristus tid använde man facklor när man strosade omkring i grottor och i pyramider. Under medeltiden fungerade inte livet riktigt utan en fackla. Inte ens i 1800-talets England gick det att leva utan facklor. Så, varför skulle du kunna leva utan en fackla idag? Den enda skillnaden är att dessa drivs av solenergi, så du behöver varken ladda eller tända elden själv.

Solcellsdrivna Facklor levereras som ett 2-pack och varje fackla mäter cirka 34 cm lång. Facklorna drivs av solceller och har totalt 96 LED-lampor per fackla. Facklorna är tillverkade i plast och passar lika bra till halloween som till sista april, födelsedagen, nyårsafton eller till medeltidsfesten.

  • Material ABS-plast
  • Antal 2-pack
  • Mått Ca 34 cm x 27,7 x 17,8
  • 96 LED-lampor i varje fackla
  • Drivs av solceller
  • Realistisk flamma
  • On/Off-knapp
  • Bruksanvisning på engelska

Beställ Solcellsdrivna Facklor - 2-pack på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Solcellsdrivna Facklor - 2-pack inom kategorin I Trädgården.

Kategori: I Trädgården
Artikelnummer: 68114-1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Action

Se även Action (sång) för sången av Sweet.Action, engelska för handling, är en genre i fiktion, framförallt i film (actionfilm), datorspel (actionspel), leksaksmarknad (actionfigurer) och tecknade serier. Action omfattar snabba, riskfyllda och ibland våldsamma aktiviteter, som slagsmål, strid, kampsport, biljakter och extremsport.Actiongenren är en av de mer livaktiga och framgångsrika. Av de 250 mest framgångsrika filmerna är majoriteten i huvudsak actionberättelser. Många av de bäst säljande böckerna är också actionberättelser. De flesta av de bäst säljande videospelen är actionbaserade. Bland de mest säljande tecknade serierna är de flesta actionbaserade. Under perioder har western-genren, som ibland räknas som en undergenre till actiongenren, varit totalt dominerande inom TV-serieproduktion.

Trädgården

Trädgården kan syfta på: Trädgården, Mölndal, en stadsdel i Mölndal. Trädgården, Korsholm, en ö i Österbotten, Finland. Restaurang Trädgårn är en restaurang, konsertscen mm i Göteborg. Trädgården är en musikklubb i Stockholm. Trädgården är en restaurang i Strömstad.