Husdjur

4 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Husdjur? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Husdjur. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Husdjur så har du kommit rätt.
Sortera

Husdjur

Hitta produkter inom kategorin Husdjur till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Husdjur.

Husdjur är de djur som människan tagit under sin vård och skötsel och som regelbundet fortplantar sig i tamt tillstånd och låter underkasta sig en med konst ledd förädling. I mera inskränkt bemärkelse menas med husdjur endast sådana djur som står i ett mera direkt samband med jordbruket och vilka människan tagit i sin tjänst för nyttiga ändamål. Från de egentliga husdjuren brukar man utesluta sällskapsdjuren. Djurskötselns syfte är främst produktion av livsmedel eller andra varor, men kan även vara forskning, naturskydd eller annat. Till husdjur i vidsträcktare bemärkelse räknas bland däggdjuren hovdjuren häst och åsna, svin, nötkreatur, zebu, jak och buffel, får, get, ren, kamel, lama och alpacka, vidare kanin tillhörande gnagarna, samt rovdjuren hund och katt. Bland fåglarna förekommer som husdjur svan, gås, anka, höns, påfågel, pärlhöns, kalkon, duva och struts. Insekterna bi och silkesfjäril räknas även som husdjur.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Spralla Sprattlande Fisk Kattleksak