Sidan innehåller annonslänkar

Beyerdynamic DT 700 PRO X - Svart

Beställ Beyerdynamic DT 700 PRO X - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Beyerdynamic DT 700 PRO X - Svart inom kategorin Hörlurar.

Produktinformation

Beyerdynamic DT 700 PRO X StudiohörlurarStudiohörlurar för inspelning & övervakning (stängd)- Detaljerat, kraftfullt och levande ljud- Stort utbud av applikationer på alla enheter tack vare STELLAR.45-drivrutinen med en impedans på 48 ohm- Fantastisk komfort med enastående passiv isolering- Slitstarkt, hållbart och robust utförande- Hållbara hörlurar – tillverkade i TysklandDEN NYA DT 700 PRO XTillförlitligt ljud möter prestanda och flexibilitetGenom att lansera closed-back DT 700 PRO X, presenterar vi circumaurala studiohörlurar, som ska inleda en ny era för det sedan länge etablerade Heilbronn-baserade företaget. Även om våra klassiker i PRO X-serien betraktas som referensprodukter i professionella studior över hela världen, är den nya PRO-serien lämplig för flexibel användning både i studion och på resande fot.

Allt möjliggörs av den nyutvecklade STELLAR.45-drivrutinen som högt återger det bästa ljudet i studiokvalitet utan förvrängning – med alla uppspelningsenheter.PROFESSIONELL LJUDKVALITETTillförlitligt studioljud möter hög prestandaLjudomvandlaren STELLAR.45, utvecklad och producerad i Heilbronn, Tyskland, tar det beyerdynamiska ljudet till tidigare ouppnådda nivåer av prestanda i studio-hörlurar. Detta beror på neodymringmagneten samt kopparklädd högteknologisk tråd.

Avvägningen mellan elektrisk konduktivitet och trådens vikt är unik. I kombination med det nyutvecklade treskiktshögtalarmembranet med integrerat dämpningsskikt har detta skapat ett mycket effektivt system som fungerar utmärkt på alla uppspelningsenheter.Den innovativa membranstrukturen styr röstspolens axiella rörelse och säkerställer att den förblir säkert placerad i magnetgropen även vid höga svängningar.

En annan fördel är stor och naturlig frekvensrespons. Transducerns snabba respons och det detaljerade övergående svaret, som produceras av den låga spolvikten, skapar ett ljud som alltid är tillförlitligt och distorsionsfritt även vid höga ljudtrycksnivåer.FLEXIBILITETBrett utbud av applikationer på alla uppspelningsenheterNär som helst, var som helst – det stora utbudet av applikationer som erbjuds av den nya PRO X-serien släpper loss din kreativitet.

Vare sig det är på ett ljudgränssnitt, en bärbar dator, surfplatta eller mobiltelefon Tack vare vår nya högpresterande STELLAR.45-drivrutin återger PRO X-hörlurarna med en impedans på 48 ohm ljud på volym och kraft till välkända nivåer av studiokvalitet – på alla uppspelningsenheter. Kabelkonceptet passar också bevisligen för daglig användning den avtagbara mini-XLR-kabeln kan bytas ut efter behov för att ersättas med kablar som har olika längder eller har andra anslutningsmöjligheter.FANTASTISK KOMFORTSkräddarsydd passform för extra långa passDen nya PRO X-serien förkroppsligar också vad våra professionella hörlurar alltid har varit synonymt med maximal bärkomfort.

Den robusta huvudbygelkonstruktionen i fjäderstål ser till att dessa over-ear-hörlurar erbjuder en säker passform och garanterar hållbarhet. De smidiga örondynorna i velour är mjuka vid beröring, som kan förväntas, och garanterar överlägsen ventilation.

Huvudbygel anpassar sig ergonomiskt efter bärarens form med hjälp av mjukt minneskum och kan liksom öronkuddarna bytas ut vid behov.DESIGN & MATERIALSkapad för att hålla, med en elegant, robust designSvart, minimalistisk och reducerad till det väsentliga. I ett ord PRO.

När det gäller konstruktion och material som används i PRO X-linjen uppmärksammade man motståndskraften hos alla komponenter metallhuvudbygel, GRP-komponenter, en robust mini-XLR-kontakt och slitstark kabel. Det betyder att du är redo för professionell applikation dagligen.HÅLLBARHETHållbara hörlurar – tillverkade i TysklandDe nya PRO X-hörlurarna har utformats för daglig användning under utmanande förhållanden.

Det är därför de är handgjorda i Tyskland med material av högsta kvalitet. Om det behövs kan nästan alla hörlurskomponenter bytas ut, vilket gör dessa hörlurar till en investering som är vettig för varje kreatör. .

Se även andra produkter från Hörlurar

Snabbfilter
AKG
Anker
Beats
Visa fler
Sortera
Produkter från kända varumärken
GPU

GPU från ASUS

Se alla produkter
Trådlösa routrar

Trådlösa routrar från Asus

Se alla produkter
GPU

GPU från Palit

Se alla produkter
Hemmabio

Hemmabio från Philips

Se alla produkter