Sidan innehåller annonslänkar

Overade Reflex klistermärken


Beställ Overade Reflex klistermärken på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Overade Reflex klistermärken inom kategorin Hjälm.

Produktinformation

Man kan inte vara synlig nog när man befinner sig i trafiken. Därför kan du utrusta den Overade hjälm med reflex klistermärken så att du kan ses i mörkret.

Klistermärkena är enkla att sätta på hjälmen och kommer i ett sett med 14 st. De kan sättas på både Plixi och Plixi FIT hjälmarna och tål både vatten och UV. .

Se gärna också

Overade Plixi FIT S-M hjälm, svart

Transportera dig med stil samtidigt som du är säker. Overade Plixi FIT hjälmen ger dig samma nivå av säkerhet som en vanlig hjälm. Overade hjälmen är dock enklare att förvara, då den kan fällas ihop så att den blir tre gånger mindre. Därför är det inte längre irriterade att behöva bära med sig hjälmen överallt. Hjälmen har storleken S-M vilket motsvarar en omkrets på 54-58 cm. Den kan finns också i en större storlek som heter L-XL.Plixi FIT är skapad med ett specialdesignat system som enkelt låter dig justera remmarna så att hjälmen passar ditt huvud precis - vilket ger dig maximal säkerhet och komfort. Hjälmen har 14 lufthål som ger god ventilation när du beger dig runt i trafiken. Overade Plixi FIT uppfyller både US CPSC och European EN1078 standarder inom säkerhet. Därför kan du vara säker i trafiken oavsett om du åker cykel, skateboard eller rullskridskor.

Läs mer