Sidan innehåller annonslänkar

Overade Plixi skärm, orange


Jämför produkt Overade Plixi skärm, orange online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Overade Plixi skärm, orange i kategorin Hjälm här hos oss.

Produktinformation

Det perfekta tillbehöret att skaffa till din Plixi hjälm från Overade för att ge den en personlig touch. Skärmen passar till både Plixi och Plixi FIT hjälmarna från Overade och skyddar inte endast mot solen utan också mot regn.

Den är enkel att sätta på din hjälm och kan sitta kvar när den fälls ihop. Den sätts fast med hjäl av ett kardborre-system och passar till Plixi hjälmarna i alla storlekar. .

Se gärna också

Overade Plixi FIT L-XL hjälm, svart

Glöm inte att tänka på din säkerhet när du transporterar dig runt, oavsett om det är på cykel, scooter eller skateboard. Overades Plixi FIT hjälm värderar din säkerhet högst, men låter dig samtidigt bära den med stil. Du får maximal komfort med det specialdesignade systemet som låter dig justera storleken perfekt efter ditt huvud. Denna storlek L-XL ger en omkrets på 59-62 cm. Hjälmen finns också i storleken S-M. Det är också 14 lufthål i hjälmen som ger ett bra luftflöde. På så sätt kan du vara säker på att du inte blir för varm när du susar omkring.När du kommer fram till din destination kan du enkelt fälla ihop hjälmen så att den blir tre gånger mindre. På så sätt kan den enkelt passa i en väska, vilket ger en enkel och perfekt förvaring när den inte används. Overade Plixi FIT hjälmen skyddar dig precis lika bra som en vanlig hjälm. Den uppfyller både US CPSC och European EN1078 standarder, vilket gäller för cyklister, skateare eller för de som åker rullskridskor.

Läs mer