Sidan innehåller annonslänkar

Overade Plixi S-M cover, röd


Jämför produkt Overade Plixi S-M cover, röd online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Overade Plixi S-M cover, röd i kategorin Hjälm här hos oss.

Produktinformation

Piffa till din Plixi hjälm med ett överdrag efter din smak - ett överdrag som samtidigt också skyddar dig mot regn och slask när du är på språng. Overade Plixi cover passar både till Plixi och Plixi FIT hjälmarna.

Det smarta paraplyet låter dig ge din hjälm en personlig touch med de många färger som man kan välja mellan. Så du behöver bara hitta den färg som passar bäst med dig och din stil. Överdraget är enkelt att sätta på hjälmen så att du snabbt kan komma iväg.

Så länge du bara väljer rätt storlek så är det inga problem. Er din hjälm en storlek S-M så ska överdraget också vara den storleken.

Lika så gäller om du har en storlek större, en L-XL. Överdraget behöver du inte heller ta bort när du ska vika ihop din hjälm - den kan utan problem sitta kvar. .

Se gärna också

Overade Plixi FIT L-XL hjälm, blå

Glöm inte att tänka på din säkerhet när du transporterar dig runt, oavsett om det är på cykel, scooter eller skateboard. Overades Plixi FIT hjälm värderar din säkerhet högst, men låter dig samtidigt bära den med stil. Du får maximal komfort med det specialdesignade systemet som låter dig justera storleken perfekt efter ditt huvud. Denna storlek L-XL ger en omkrets på 59-62 cm. Hjälmen finns också i storleken S-M. Det är också 14 lufthål i hjälmen som ger ett bra luftflöde. På så sätt kan du vara säker på att du inte blir för varm när du susar omkring.När du kommer fram till din destination kan du enkelt fälla ihop hjälmen så att den blir tre gånger mindre. På så sätt kan den enkelt passa i en väska, vilket ger en enkel och perfekt förvaring när den inte används. Overade Plixi FIT hjälmen skyddar dig precis lika bra som en vanlig hjälm. Den uppfyller både US CPSC och European EN1078 standarder, vilket gäller för cyklister, skateare eller för de som åker rullskridskor.

Läs mer