Sidan innehåller annonslänkar

Overade Plixi L-XL cover, svart


Beställ Overade Plixi L-XL cover, svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Overade Plixi L-XL cover, svart inom kategorin Hjälm.

Produktinformation

En smart uppgradering till din Overade Plixi FIT hjälm Plixi FIT paraplyet. Överdraget till hjälmen från Overade fungerar som ett paraply, så att du enklare är skyddad mot regn och slask när du är på väg.

Samtidigt är det också ett smart tillbehör som ger dig möjlighet att sätta personlig prägel på din hjälm. Du kan nämligen välja mellan flera olika färger så att du kan välja den som passar dig bäst.

Överdraget passar både till Plixi och Plixi FIT hjälmarna.Överdraget är enkelt att sätta på hjälmen - det är dock viktigt att den har rätt storlek. Om du hjälm är en S-M, behöver överdraget också vara det.

Se gärna också

Overade Plixi S-M cover, röd

Piffa till din Plixi hjälm med ett överdrag efter din smak - ett överdrag som samtidigt också skyddar dig mot regn och slask när du är på språng. Overade Plixi cover passar både till Plixi och Plixi FIT hjälmarna. Det smarta paraplyet låter dig ge din hjälm en personlig touch med de många färger som man kan välja mellan. Så du behöver bara hitta den färg som passar bäst med dig och din stil. Överdraget är enkelt att sätta på hjälmen så att du snabbt kan komma iväg. Så länge du bara väljer rätt storlek så är det inga problem. Er din hjälm en storlek S-M så ska överdraget också vara den storleken. Lika så gäller om du har en storlek större, en L-XL. Överdraget behöver du inte heller ta bort när du ska vika ihop din hjälm - den kan utan problem sitta kvar.

Läs mer