Sidan innehåller annonslänkar

Overade Plixi L-XL cover, blå


Jämför produkt Overade Plixi L-XL cover, blå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Overade Plixi L-XL cover, blå i kategorin Hjälm här hos oss.

Produktinformation

En smart uppgradering till din Overade Plixi FIT hjälm Plixi FIT paraplyet. Överdraget till hjälmen från Overade fungerar som ett paraply, så att du enklare är skyddad mot regn och slask när du är på väg.

Samtidigt är det också ett smart tillbehör som ger dig möjlighet att sätta personlig prägel på din hjälm. Du kan nämligen välja mellan flera olika färger så att du kan välja den som passar dig bäst.

Överdraget passar både till Plixi och Plixi FIT hjälmarna.Överdraget är enkelt att sätta på hjälmen - det är dock viktigt att den har rätt storlek. Om du hjälm är en S-M, behöver överdraget också vara det.

Se gärna också

Overade Plixi FIT L-XL hjälm, svart

Glöm inte att tänka på din säkerhet när du transporterar dig runt, oavsett om det är på cykel, scooter eller skateboard. Overades Plixi FIT hjälm värderar din säkerhet högst, men låter dig samtidigt bära den med stil. Du får maximal komfort med det specialdesignade systemet som låter dig justera storleken perfekt efter ditt huvud. Denna storlek L-XL ger en omkrets på 59-62 cm. Hjälmen finns också i storleken S-M. Det är också 14 lufthål i hjälmen som ger ett bra luftflöde. På så sätt kan du vara säker på att du inte blir för varm när du susar omkring.När du kommer fram till din destination kan du enkelt fälla ihop hjälmen så att den blir tre gånger mindre. På så sätt kan den enkelt passa i en väska, vilket ger en enkel och perfekt förvaring när den inte används. Overade Plixi FIT hjälmen skyddar dig precis lika bra som en vanlig hjälm. Den uppfyller både US CPSC och European EN1078 standarder, vilket gäller för cyklister, skateare eller för de som åker rullskridskor.

Läs mer