Smiffys

Välhängd Oktoberfest Maskeraddräkt - X-Large

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Fira Oktoberfest på ett lite annorlunda sätt i år iförd denna störtsköna maskeraddräkt! Dräkten inkluderar allt som hör oktoberfest till, såsom en vit pikétröja med knytning, en näpen liten fjäderhatt, ett par bruna shorts med dekorativa hängslen samt en röd bratwurstsnorre.

Välhängd Oktoberfest Maskeraddräkt inkluderar ett par shorts, en tröja och en fjäderhatt. Shortsen är bruna med matchande hängslen som har motiv av ölsejdlar. Vid midjan finns ett gult, smalt band för dekoration och mitt på sitter ett litet skynke med vita mönster. Under skynket hänger en röd, stor textilkorv. Tröjan är vit, enkel och av en pikémodell. Den har bruna knytband samt ett brunt, tunt band för dekoration upptill. Hatten är liten och brun, med en röd dekorationsfjäder.

  • Material: 100% Polyester
  • Inkluderar: Tröja, hatt och lederhosen med skynke och röd korv
  • Strumpor och skor ingår ej

Finns i storlekarna Small, Medium och Large.

Jämför produkt Välhängd Oktoberfest Maskeraddräkt - X-Large online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Välhängd Oktoberfest Maskeraddräkt - X-Large i kategorin Herrdräkter här hos oss.

Kategori: Herrdräkter
Artikelnummer: 28682-4
Visa fler