Rubies Costumes Co.

Uppblåsbar TMNT Leonardo Maskeraddräkt - One size

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Ninja Turtles-gänget är gröna supersköldpaddor. De bor i kloakerna och så älskar de pizza. I den här fantastiska maskeraddräkten blir du Leonardo, en av ninjasköldpaddorna. Dräkten är uppblåsbar så du kommer faktiskt se ut precis som en cool Ninja Turtles!

Uppblåsbar TMNT Leonardo Maskeraddräkt är en officiellt licensierad produkt. Dräkten är tillverkad i polyester och kommer i en storlek. Dräkten inkluderar en uppblåsbar dräkt med fläkt och batteridosa och föreställer Ninja Turtles karaktär Leonardo. Fläkten drivs av fyra AA-batterier, ingår ej. Håll dräkten tät vid öppningar. Den kan vara uppblåst med fläkten i upp till fyra timmar i sträck. Inkl. bruksanvisning.

  • Inkluderar: En uppblåsbar dräkt med fastsatt fläkt
  • Fläkten drivs av 4 x AA-batterier (ingår ej), räcker upp till 4h
  • Officiellt licensierad
  • Finns i storlek: One size (vuxenstorlek)

Jämför produkt Uppblåsbar TMNT Leonardo Maskeraddräkt - One size online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Uppblåsbar TMNT Leonardo Maskeraddräkt - One size i kategorin Herrdräkter här hos oss.

Kategori: Herrdräkter
Artikelnummer: 56413-1
Visa fler