Sidan innehåller annonslänkar
Buttericks Leco AB

Snygg Djävul Maskeraddräkt - One size

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Man kan faktiskt vara både läskig, och stilig på en och samma gång. Kolla på denna djävulsdräkt, ouuuuf, tjejerna kommer flockas omkring dig.

Snygg Djävul Maskeraddräkt är en riktigt snygg maskeraddräkt för dig som vill vara läskig, men ändå attraherande. Dräkten är tillverkad i polyester och kommer i storleken One size för vuxna. Medföljer gör en skjorta, en väst och en cape med krage.

  • Material Polyester
  • Storlek One size vuxen
  • Inkl. skjorta, väst, krage och cape
  • Capens längd 122 cm
  • Tvättas i 40 grader

Jämför produkt Snygg Djävul Maskeraddräkt - One size online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Snygg Djävul Maskeraddräkt - One size i kategorin Herrdräkter här hos oss.

Kategori: Herrdräkter
Artikelnummer: 59007-1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Barebone

En barebonedator (av engelska bare bone, ungefär ’inpå skelettet’) är en inkomplett dator. Den består typiskt av en datorlåda med nätaggregat, moderkort och kylsystem förinstallerade, men kan även innehålla processor och RAM. Tanken är att barebonedatorn ska användas som grund för att bygga en komplett dator med valfria komponenter. Detta är typiskt billigare än att köpa motsvarande dator färdigbyggd. Barebonedatorer är i allmänhet inte byggda med standardkomponenter i standardformfaktor, vilket gör att de kan vara mindre och kompaktare än motsvarande PC-datorer som bygger på till exempel ATX. Det medför dock att de ofta har färre platser för expansionskort. Två av de största tillverkarna av barebonedatorer är Asus och Shuttle.