Widmann S.r.l.

French Maid Dragqueen Maskeraddräkt - One size

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Detta är dräkten för dig som heter Kristoffer på dagtid och kallar dig för Kristina på kvällstid. En klassisk French Maid-dräkt i större storlek för att passa en man som vill bli en kvinna för en dag.

French Maid Drag Dragqueen Maskeraddräkt inkluderar en svart/vit klänning med spets och förkläde. Ingår gör även ett vitt diadem med spets, ett halsband med svart rosett, vita manschetter i spets samt ett strumpeband med rosett.

Peruk, lösbröst, dammvippa och strumpbyxor ingår ej.

Finns i storlek One size (passar de flesta vuxna män).


Jämför produkt French Maid Dragqueen Maskeraddräkt - One size online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten French Maid Dragqueen Maskeraddräkt - One size i kategorin Herrdräkter här hos oss.

Kategori: Herrdräkter
Artikelnummer: 15888-1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Milestone

Milestone är en ort i Kanada. Den ligger i provinsen Saskatchewan, i den sydöstra delen av landet, 2 200 km väster om huvudstaden Ottawa. Milestone ligger 579 meter över havet och antalet invånare är 618.Terrängen runt Milestone är mycket platt. Den högsta punkten i närheten är 654 meter över havet, 18,1 km sydväst om Milestone. Trakten runt Milestone är nära nog obefolkad, med mindre än två invånare per kvadratkilometer.. Trakten runt Milestone består till största delen av jordbruksmark. Trakten ingår i den hemiboreala klimatzonen. Årsmedeltemperaturen i trakten är 5 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 22 °C, och den kallaste är februari, med −16 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 504 millimeter. Den regnigaste månaden är juni, med i genomsnitt 111 mm nederbörd, och den torraste är oktober, med 12 mm nederbörd.