Fred Overall Deluxe Maskeraddräkt - Medium/Large

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Klart att herren i hushållet också skall ha en rolig utklädnad! Vad sägs om denna Fred-maskeraddräkt som föreställer Fred ur den gamla stenåldersserien som gick på Cartoon Network? Dräkten är en tunn overall, vilket självklart betyder att det blir luftigt och skönt inne på den stekheta halloweenfesten!

Fred Overall Deluxe Maskeraddräkt är en riktigt rolig maskeraddräkt som föreställer karaktären Fred. Dräkten är tillverkad i polyester och kommer i två storlekar, närmare bestämt Small/Medium & Medium/Large för vuxna. Dräkten inkluderar just – en overall och blir en kanonrolig dräkt att bära till såväl nostalgi- som maskeradfesten!

Och du.. om du vill ha en matchande stenålders-påle du kan puckla på någon med, då finns den att köpa här!

  • Material Polyester
  • Storlek Small/Medium & Medium/Large (vuxen)
  • Inkl. overall

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder och tillbehör som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass!

Beställ Fred Overall Deluxe Maskeraddräkt - Medium/Large på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Fred Overall Deluxe Maskeraddräkt - Medium/Large inom kategorin Herrdräkter.

Kategori: Herrdräkter
Artikelnummer: 58333-2
Visa fler