CHAKS

Förvuxen Bebis Maskeraddräkt - One size

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Åh, tänk vad mysigt att få bli liten igen, så där liten och söt som bara en bebis kan vara! I den här maskeraddräkten kommer du att se ut som en bebis, men frågan är om du blir liten och söt. Prova så får du se!

Förvuxen Bebis Maskeraddräkt inkluderar en ljusblå helkroppsdräkt, en haklapp och en huvudbonad. Maskeraddräkten är tillverkad i 100 % polyester och finns i en storlek till vuxna. Nappflaska och tofflor som syns på bilden ingår inte.

Säljs styckvis och finns i storlek One size (motsvarar M/L till herr).


Jämför produkt Förvuxen Bebis Maskeraddräkt - One size online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Förvuxen Bebis Maskeraddräkt - One size i kategorin Herrdräkter här hos oss.

Kategori: Herrdräkter
Artikelnummer: 71512-1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Milestone

Milestone är en ort i Kanada. Den ligger i provinsen Saskatchewan, i den sydöstra delen av landet, 2 200 km väster om huvudstaden Ottawa. Milestone ligger 579 meter över havet och antalet invånare är 618.Terrängen runt Milestone är mycket platt. Den högsta punkten i närheten är 654 meter över havet, 18,1 km sydväst om Milestone. Trakten runt Milestone är nära nog obefolkad, med mindre än två invånare per kvadratkilometer.. Trakten runt Milestone består till största delen av jordbruksmark. Trakten ingår i den hemiboreala klimatzonen. Årsmedeltemperaturen i trakten är 5 °C. Den varmaste månaden är juli, då medeltemperaturen är 22 °C, och den kallaste är februari, med −16 °C. Genomsnittlig årsnederbörd är 504 millimeter. Den regnigaste månaden är juni, med i genomsnitt 111 mm nederbörd, och den torraste är oktober, med 12 mm nederbörd.