Sidan innehåller annonslänkar

Anchorman Maskeraddräkt - Large

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Armbåga dig fram som en äktaRon Burgundy i 70-talets karriärsvärld! Den här festliga kostymen med alla dess tillbehörser precis ut som det tokiga nyhetsankarets. Se till att inte svära i direktsändning när du tar denna till jobbet för det kan få bittra konsekvenser.

Anchorman Maskeraddräkt inkluderar en kostymöverdel, ett par kostymbyxor, en lösmustasch, ett skjortbröst och en slips. Kostymen går helt i vinrött. Framtill finns en krage med en rund pin med en 4:a i samt 2st vinröda knappar. Byxorna har pressveck framtill. Mustaschen är brun och liknar den som Ron Burgundy har. Skortbröstet är vitt med en liten krage. Slipsen är tillverkad av ett glansigt material och den har ränder i färgerna grå, svart, vit och blå.Peruk och skor ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

Finns i storlekarna Medium och Large.


Jämför produkt Anchorman Maskeraddräkt - Large online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Anchorman Maskeraddräkt - Large i kategorin Herrdräkter här hos oss.

Kategori: Herrdräkter
Artikelnummer: 30930-2
Visa fler