Fancydresswarehouse

Albert Einstein Maskeraddräkt - X-Large

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Gå till maskeraden utklädd till historiens absolut coolaste vetenskapsman! Den här roliga dräkten inkluderar allt som hör den karaktäristiska Albert Einstein till. Förutom ett par brallor och en utstickande tunga förstås, de får du stå för själv!

Albert Einstein Maskeraddräkt inkluderar en rock, en väst, en peruk, lösögonbryn och lösmustasch. Rocken är av en tunn och enkel modell med långa ärmar. Den är vit med krage och en dekorationsficka framtill. Västen är svart- och vitrandig med svarta knappar framtill. Högst upp sitter en vit skjortkrage och en svart slips fastsydda. Peruken är halvlång med vågigt, ljusgrått hår medan ögonbrynen och mustaschen går i ljus- och mörkgrått. Byxorna och skorna på bilden ingår ej.

Finns i storlekarna Standard och X-Large.


Jämför produkt Albert Einstein Maskeraddräkt - X-Large online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Albert Einstein Maskeraddräkt - X-Large i kategorin Herrdräkter här hos oss.

Kategori: Herrdräkter
Artikelnummer: 33786-2
Visa fler