Sidan innehåller annonslänkar
Widmann S.r.l.

Adam med Löv Maskeraddräkt - Medium

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Roffa åt dig all uppmärksamhet på festen med denna Adam maskeraddräkt! Vill du klä ut dig till världens första människa? I alla fall om man ska gå enligt Gamla Testamentet. Det här är en dräkt som ska föreställa Adam i Edens Lustgård. Det är en heltäckande dräkt som gör att du ser naken ut fast utan att du behöver vara det! Du kommer garanterat att få en hel del blickar när du har på dig den här på maskerad. Klä ut dig tillsammans med Eva för att verkligen ge ett roligt intryck.

Adam med Löv Maskeraddräkt är en helkroppsdräkt som är ljust beige i färgen och har motiv av dels bröstvårtor och dels ett löv som täcker de mer privata delarna. Perfekt till den religionsinspirerade temafesten.

Finns i storlek:Small, Medium, Large och X-Large.


Jämför produkt Adam med Löv Maskeraddräkt - Medium online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Adam med Löv Maskeraddräkt - Medium i kategorin Herrdräkter här hos oss.

Kategori: Herrdräkter
Artikelnummer: 35905-2
Visa fler